ПП АБВ настоява за разяснения от президента Румен Радев за приетата на

...
ПП АБВ настоява за разяснения от президента Румен Радев за приетата на
Коментари Харесай

Румен Петков: Президентът Радев да обясни с какви мотиви подкрепи декларацията на формата Букурещ 9

Политическа партия АБВ упорства за уточнения от президента Румен Радев за признатата на 8 юни във Варшава обща декларация на формата " Букурещ 9 ". Това сподели на конференция в Пловдив ръководителят на партията Румен Петков, написа Българска телеграфна агенция.

От партията упорстват президентът да изясни поддръжката си за текста от документа, че Русия продължава многостранните си дестабилизиращи дейности и политики, оттатък границите на НАТО, както и на територията на алианса, написа novini.bg.

На пресконференцията Румен Петков припомни за тяхното гледище за оставка на вътрешния министър Валентин Радев и насочи към него въпрос: " Вярно ли е че, починалият Пенчев е бил арестуван от Министерство на вътрешните работи дни преди саморазправата с избягалия пандизчия Владимир Пелов, и че в него е открито оръжие и в случай че е правилно за какво не са подхванати съответните санкциониращи ограничения? "

Председателят на АБВ изрази съболезнования към фамилиите на двамата починали водачи при случая на Авиобаза Крумово. Той добави, че от АБВ ще упорстват страната да извърши уговорките си към фамилиите на починалите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР